Filmtajm!

Boka 15 april, dags för film och samtal!

The Economics of Happiness

Den flerfaldigt prisade dokumentärfilmen The Economics of Happiness (2011) handlar om nya lokala ekonomier och tillväxtmodeller, som växer fram över världen som svar på ekonomiska kriser och miljökriser. Filmen visar på inspirerande exempel samt röster från sex världsdelar som visar på och argumenterar för nya lokala ekonomier och nya allianser över religiösa, etniska, ekonomiska gränser i det lokala civilsamhället.

Samtalsinledare är Peter Hagerrot, psykoterapeut, filmare och engagerad i miljöomställnings-rörelsen, som själv gör en film som speglar denna framväxande civila rörelse och speciellt är intresserad av Bhutan och dess tillväxtbegrepp ”bruttonationallycka”, som mäter tillväxt i mer mänskliga, holistiska termer.

I samarbete med Sigtunastiftelsen, Omställning Sigtuna och Leader Upplandsbygd

Onsdag 15 april  kl.19.00, Sigtunastiftelsens bibliotek

Fri entré. Ingen föranmälan krävs.

Välkomna!