Filmtajm på onsdag!

skog-och-manniskor-bild-ur-300x169

På onsdag 21 oktober är det dags för Film och samtal! Fri entré, ingen föranmälan behövs, bara att dyka upp alltså! 

Filmen Skog och människor är en dokumentär av Josefine Gustafsson och Christian Svensson. Möt electronicamusikern Sophie Rimheden som samlar skogsljud och gör musik till filmer, skogsaktivisten Sebastian Kirppu som försöker rädda de sista gammelskogarna i Sverige, författaren Göran Greider som brinner för skogen och forskaren Ebba Lisberg Jensen som en gång skrev en avhandling om människans relation till skogen. I en tid av ökande urbanisering och miljöhot finns återigen ett nytt intresse för naturen och skogen. Samtalsinledare är Josefine Gustafsson, regissör och producent till dokumentären. I samverkan med Sigtunastiftelsen, Sigtuna Museum & Art, Omställning Sigtuna.

Kl.19-21, Sigtunastiftelsens bibliotek, Manfred Björkquists allé 4. Hitta dit: Biblioteket är den första byggnaden du kommer till när du går uppför backen, följ skyltar. Parkering finns längre upp närmare huvudentrén. Med buss kan du promenera från hållplats Sigtunastiftelsen eller Klockbacken.

Välkomna!